Jaktprøvesesongen vinter 2024

Altaprøven 21. april

På tampen av sesongen tikker det inn en gladmelding! Jutevatnets Maeemo til Wenche Wara får 1 UK. I kullet etter Pimens Arrow og Jutevatnets Noma (eier: Wenche W.) er det nå 4 jaktpremierte og 2 av disse derbyklare. Hundene er såvidt fylt 12 måneder og virker lett å få premiert. 

Tilsammen ble det 11 premier på jutevatnet-hunder denne sesongen.

Storlidalen 13. april 

Delvis suksess. Stinger fortsetter seiersgangen og lykkes med 1 AK på første start. 4 fuglearbeid og godkjent utlagt apport. Doppler jobbet eksemplarisk og klarte 1 UK på sin første start. Gønner sprakk i sitt andre fuglearbeid mens Ester tross at hun hadde en dårlig dag fikk 3 UK. I alt 9 stander på de 4 hundene!          Dommer: Bjarne Engen

Dovreprøven 5.-7 april

Lite fugl på Dovreprøven men Jakop Dambakken og Jutevatnets Rana ordnet seg en 3AK. Gratulere så mye til denne dyktige ekvipasjen. Vi stilte ikke egne hunder men valgte å spisse formen til Storlidalen. Her er det imidlertid venteliste...

Ørskogfjellprøven 17. mars

Jutevatnets Stinger fortsetter som dagen før. Flott fuglearbeid med reis i første slipp. Dette gjentas i neste. I siste slipp ordner han like godt 2 fuglearbeid med reis. Unghundkarrieren er nå over og status ble 10 starter med 5 premier. 11 stander med makker og ingen makkers stand :) 

Øskogfjellprøven 16. mars

Først av alt en kjempestor gratulasjon til Arne Ola Bjørkavoll som fikk 2 UK på sin nye pointer Jutevatnets Cassini i dag. Jeg vet at hjemme heier hele familien på Cassini. Flottere familie skal en lete lenge etter. Gratulerer til dere alle.Gratulerer også til Pål Dambakken som fikk 3 AK på Jutevatnets Ada. Litt mye rusk i dag, men vi vet at toppremien kommer...Vår egen Jutevatnets Stinger fikk 1UK. Ordnet seg med 2 fuglearbeider og gikk slik han alltid gjør... Geiloprøven 8. mars.

Gratulerer til Rolf Ulvang med 2 AK på Jutevatnets Lava. Kun litt rusk som mangler på beste premie.

En sterk hund med ivrig og erfaren fører som vi skal høre mer fra.

Arnøyprøven 9. mars.

Gratulerer til Wenche Wara med 2 UK på 11 måneder gamle Jutevatnets Maaemo. Går meget godt og er godt i hånd men litt mye fugl i luften. Vi har kullsøsken i kennelen men de er foreløpig for egenrådige til å stille på prøve.

                      Godt jobbet Wenche!