19. mar, 2017

Prøvesesongen er godt i gang!

Ålesund 19. mars.

Her i kennelen tar vi det helt med ro. Det blir neppe stilt på prøve før vi skriver april. Dersom vi får plass på "Rolv Sevendal" blir trolig det vår eneste start. Ståle starter i så fall Katla og Ole starter med Prima. Begge hundene er allerede i farlig god form....

Rundt omkring i pointer-norge hagler det imidlertid inn med premier. Jutevatnets Birk tok 4VK i Verdal den 11. mars. Gratulerer til Ivar Ellingsen med premien! Birk er far til vårt siste valpekull som ble født for 4 dager siden. Det ble kun 3 hannvalper og 2 tispevalper. Ingen er ledige for salg.

Det har også blitt mange andre premier på hunder med relasjon til vår kennel. I nord-norge renner det inn med  premier i alle valører på hunder etter Jutevatnets Cox, Jutevatnets Birk, Jutevatnets Gavas og hunder der Jutevatnets Radar ligger og "lurer" i stamtavlen (bla. NJCh Ohslmyrens Rocket man). Vi gleder oss storveis og følger med.

Spesielt morro var det å få melding om 1AK på Bjønnålias Scott. Scott er etter Pimens Arrow og Valhaugens Miss Mouch. Scott er bror til Bjønnålias Jackpot som ble Årets pointer 2016 i Sverrige. Gratulerer så mye til eier av Scott: Svein Ivar Salberg.

Når vi er inne på årets pointer så må vi også gratulerer vår venn Frode Stenerud med tittel: Årets pointer 2016 i Norge på Østagløttens Luba. Luba er etter NJCh Jutevatnets Makker. Frode har for tiden valper etter Makker og Østagløttens Songa som er etter Radar og helitalienske Derna. Her har vi tett meg jutevatnet-gener som gjør at vi skjerper blikket og følger nøye med...

Del denne siden