8. apr, 2017

NJCh Jutevatnets Radar og NJCh Jutevatnets Pernille 13 år i dag

Ålesund 8. april 2017.

Da kan kennelen feire 13 år. Samme alder som vårt første kull. Jutevatnets Radar og pernille er sterke friske hunder som fortsatt har krutt i beina. Bildet viser radar i stand på rype på 13-årsdagen.

Gratulerer også til Eva Solli som har en av Radars sønner: NJCh Ohlsmyrens Rocket Man som oppnådde 1VK på Tolgaprøven i dag. På dagens Arctic Cup gjør avkom til Rocky det meget godt og det er ingen tvil om at denne hunden avler meget godt.

Eva har også en sønn av vår Jutevatnets Vågal som hun er meget fornøyd med. Følgene kritikker fra forrige helg:

Kritikken på fredag:

Good Boy starter intenst.  Stand, går på i flere omganger sammen med fører.  På høydedrag reiser Good Boy på ordre djervt enkeltfugl og er komplett rolig i oppflukt og skudd, utreder.  Senere blir Good Boy noe ensidig i søket.  Fortsetter sitt store søk.  Stand langt ute, går på selv, tar opp rype, rolig.  Støkker så og forfølger. 

Presisjon: 4-4

Reising: 6

Tallkarakterer:  5,5,6,4,5,4

Dommer:  Torfinn Stenersen

Kritikken på lørdag:

Boy starter i meget stor fart, flott stil og aksjon i god kontakt.  I motvind dekker Boy terrenget på beste måte med prima bredde og framdrift.  Stand, når fører kommer til letter ryper presist foran og Boy er rolig i oppflukt og skudd, utreder.  Sekunderer makkers tomstand.  Senere fortsetter Boy sitt prima søk i medvind.  Støkker ryper sammen med makker og forfølger.

Presisjon:  4

 Tallkarakterer:  6,6,6,4,4,4

Dommer:  Bård Berntsen

Kritikken på søndag:

Good Boy starter i stor fart og fin stil, lett aksjon.  Revierer meget godt i dybde og bredde i god kontakt med fører.  Fortsetter dagen ut i samme gode søk uten å lykkes.

Slipptid:  65 min.

 Tallkarakterer:  5,5,6,4,4,4

Dommer:  Trond Olsen

Gratulerer også til Kate Haugsvær som fikk 2 UK på Jutevatnets Teaktaek på Geiloprøven forrige helg. Veldig hyggelig tilbakemelding.

Hyggelig melding fra Christian Narmo og Frode Stenerud. Østagløttens Comba etter NJCh Jutevatnets Makker fikk 1 UK i dag. Flott at han fikk den på CV-en.

Store gratulasjoner også til Stian Henriksen med 2 VK m/cK og 1 VK Finale på Ørtuas Mille som er etter Jutevatnets Cox.

Del denne siden