30. sep, 2017

NPK Hovedprøve: NJCh Jutevatnets Prima 1 VK m/CK Semi og Jutevatnets Birk 2 VK

Dovre 29. september

Nordisk pointermatch avholdes ved Slådalsveien på Lesja. Dessverre uten tellende fuglearbeid. Det norske laget representert av Eidemlias Dallas, Jutevatnets Birk, Jutevatnets Prima og Grovsmias Kull vinner konkurransen på poeng. Game Boy, Dallas Birk og Prima holder klassenivå. De øvrige hunden ikke. Ingen stor opplevelse å se de utenlandske hundene. Rapporten som beskrives på NPK hjemmeside er ikke sannferdig. Terrenget Pointermatchen avholdes i er ikke godt nok besatt med fugl og må kvalitetssikres bedre neste gang vi arrangerer pointermatch i Norge.

Dovre 30. september

På samme semifinaleparti klinket søskenene til med 1. og 2. VK i dag. Gratulerer også til Frode Stenerud som i dag fikK 2 VK på Østagløttens Luba som er etter NJCh Jutevatnets Makker. Så langt vet vi også at Eidemlias Singha/Bjørnar Eidem fikk 1 VK og Eidemlias Dano/Henry Espeseth fikk 4 VK, begge i dagens semifinaler. Jutevatnets Katla/Ståle Lingaas er preget av innbilthet men tok seg likevel videre på søk. Pointeren blir derfor godt representert i morgendagens finale. Bilde: 2 glade førere...

Dovre 1. oktober

Finaledagen ble en selsom opplevelse. Deler av dagen gikk vi inne i skydekket høyt i hjerkinnhø. Etter at vi endelig kom ut av tåken og alt lå til rette for at vi igjen kunne konkurrere på like vilkår velger dommerparet å avslutte dagen kl 14:30. Vi har da gått kun 2 runder med mange "reine" hunder på lista som ikke hadde sjangse på fugl. Hva skal en si og mene om sånt? Neste hovedprøve bør en iallefall finne dommere som orker å fullføre jobben!

Del denne siden