8. apr, 2018

NJCh Jutevatnets Pernille fyller 14 år i dag!

Ålesund 8. april 2018.

I dag har det gått 14 år siden eventyret med Pernille og Radar begynte. Pernille er fortsatt hos oss og den gamle damen bærer sine alder meget godt! Hun har satt tydelige spor etter seg i avl og vi gleder oss mye over resultater frå både første og andre generasjon etter henne.

Fra Sverige meldes det at Carnbrings Mombasa Club "Clubba" som er etter vår Jutevatnets Vågal nettopp har oppnåd 1 UK m/HP. Søster Carnbrings Plymouth Gin "Ginny" som også debuterte samme helg fikk kun 2 UK men ble tildelt utmerkelse for dansk hovedprøves mest talentfulle unghund! Begge barnebarn etter pernille.

Her hjemme fikk NUCh Jutevatnets Katla 4 VK på vår lokale prøve i helgen. Hekla kom ikke i fugl. Dette er første start for oss i år.

Prima er valpetung og skal ikke stilles i vinter.

Vi har også registrert flotte resultater etter NJCh Jutevatnets Makker. Østagløttens Luba dro til og vant sin 1 VK m/CACIT på Femunden forrige helg og vinner nok en 1VK Finale i dag på Tolgaprøven! Gratulerer til Frode stenerud med jaktchampionatet og en fantastisk hund!

Østagløttens Albin etter NJCh Jutevatnets Makker og Østagløttens Songa fikk 1 uk i helgen. Dette er en hund vi skal bruke i avl og det er hyggelig å registrere at han leverer allerede. Gratulerer så mye til Tom Hardeland som har fått seg en meget spennende hund. Pernille er bestemor og Radar er bestefar.

Valper etter Jutevatnets Birk fortsetter å levere flotte premier også i 2018. Vi gratulerer spesielt til kennel Høytjønna ved Lars Morten Håven med velfortjent Wassbergpris for 2017. Pernille er bestemor.

Del denne siden