28. apr, 2019

Grotliprøven: Jutevatnets Rana 1AK som annonsert....

Grotliprøven.

Da har "Team-jutevatnet" vært på Grotliprøven og hentet premier🙂. Jutevatnets Edel til Ståle og Jutevatnets Ipa til Roger Elvebu ordnet hver sin 2 UK. Begge store talenter som garantert blir store premiesankere når de bare få litt mer erfaring i fjellet. Edel fikk på prøvens siste dag ingen premie men tallkarakterer 666444 forteller sitt. Det skal egentlig være umulig med de råtne snøforholdene som var i fjellet. Se opp for denne frøkna folkens! Jaktmaskin dobblet på NJCh Jutevatnets Pernille. Jutevatnets Edel er neste ledd i kennelens tispelinje og vil bli parret innen 2 år.

Jutevatnets Rana gikk glimrende på lørdag men pådro seg en skjemmende 3AK etter at en ekkel stegg fintet henne ut. Søndag ble det 656444, 2 fuglearbeid og 1AK. Glimrende hund med en fremadstormende og ambisiøs fører. Takk til Ståle som hjalp med apporttrening slik at en fikk tatt et rekordraskt apportbevis. Nå skal begge søstrene (Estrella og Rana) som er etter Jutevatnets Birk og Jutevatnets Hekla preppes til høstens vinnerklasse...

Jutevatnets Hekla røk ut av VK kval pga stort format i sterkt kuppert terreng. Stort mannefall med kun 3 hunder videre på partiet. Trøster oss med at Hekla var den eneste som ble slått ut pga overkant stort trøkk og format.

NJCh Jutevatnets Prima med valper på 12 uker og 3 korte treningsturer i fjellet viste nok en gang hva hun er laget av. 2VK kval og 4VK Finale.

Det er artig i "Kennel Jutevatnet" om dagen. Vi har nå hunder som dundrer og går til høyeste tallkarakterer i tråd med våre avlsmål. Vi tar nå sommerferie med god samvittighet men lover å komme tilbake til høsten med skarpskodde ekvipasjer.

God sommer!

Bilde: Pål Dambakken og Jutevatnets Rana

Del denne siden